Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ψητό χταπόδι με φάβα και σάλτσα κάππαρης, τοματάκια Σαντορίνης γεμιστά με ξυνομηζύθρα, exrta παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκο δυόσμο, αστακομακαρονάδα, σολομό gravlax. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνες στον Αχλαδιά Νεμέας.
Οινοποίηση
Πέντε ποικιλίες, πέντε ξεχωριστές οινοποιήσεις, πέντε τρύγοι σε δρύινα βαρέλια, με batonnage, προζυμωτική εκχύλιση, saignee, οινολάσπες.
ΧΑΡΛΑΥΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΤΗΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ΑΓΙΟΡΓΙΤΙΚΟ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΡΟΖΕ ΡΟΣΕ ΞΗΡΟΣ ΝΕΜΕΑ XARLAFTHS XARLAFTIS ATHANASIADHS ROSE ROZE DRY XIROS AGIORGITIKO ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΦΛΑΜΙΚΟ FLAMINKO FLAMINGO FLAMIGO 5201513000234