Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει μακαρόνια με κιμά και ξερό ανθότυρο Κρήτης, γιουβέτσι, ντομάτες γεμιστές με φρέσκα μυρωδικά, μουσακά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνες στην ορεινή Πελοπόννησο.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρά οινοποίηση σε ανοξείδωτους οινοποιητές, σε θερμοκρασία 27-28°C. Παραμένει με τα στέμφυλα, για την απαιτούμενη εκχύλιση από 12 έως 15 μέρες, ανάλογα με τη χρονιά.
ΧΑΡΛΑΥΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΤΗΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ CABERNET SAUVIGNON ΑΓΙΟΡΓΙΤΙΚΟ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΝΕΜΕΑ XARLAFTHS XARLAFTIS ATHANASIADHS RED DRY ERYTHROS XIROS AGIORGITIKO 5201513000036