Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει οστρακοειδή, ασιατική κουζίνα, σούσι, καραμελωμένα φρούτα, ως απεριτίφ. Σερβίρεται στους 8-10°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνες στην ευρύτερη περιοχή Παλιανής Ηρακλείου Κρήτης.
Οινοποίηση
Παράγεται με αφαίμαξη στους 4°C για 10 ώρες. Ακολουθεί κλασική λευκή οινοποίηση.
CRETE, ΚΡΗΤΗ, ΕΑΣΗ ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ EASH ENVSH HRAKLEIOY KRHTHS AGROTIKVN SYNETAIRISMVN ΕΡΟΦΙΛΗ ΕΡΩΦΙΛΗ EROFILH EROFHLH DEMI SEC HMIXHROS IMIXHROS HMIXIROS ROSE ROZE ΡΟΣΕ ΡΟΖΕ 5201139517116