Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει μεσογειακή κουζίνα, λιπαρά ψάρια, θαλασσινά, αγκινάρες, γαλοπούλα, πιάτα με αυγολέμονο. Σερβίρεται στους 8-10°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στην N.Α. Αττική, ξερικός άνω των 60 ετών με βορεινή έκθεση. Ασβεστολιθικά εδάφη σε υψόμετρο 100μ.
Οινοποίηση
Κλασική λευκή σε ανοξείδωτες δεξαμενές, ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 16-17°C. Παραμονή στην φιάλη για 1 χρόνο.
PAPAGIANNAKOS PAPAGIANAKOS SAVATIANO SAVVATIANO LEFKOS XIROS WHITE DRY MARKOPOYLO MARKOPOULO ATTIKH ATIKH STEREA ELLADA ΠΑΠΑΓΙΑΝΑΚΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ ΣΑΒΑΤΙΑΝΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ VIENTZI BIENTZI ΩIENTZI BIENTZI ςΙΝΕΡΥ WINERY 5204172012143