Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει πράσινες σαλάτες με σος εσπεριδοειδών, ψητά λαχανικά, ψάρι, κοτόπουλο, ζυμαρικά με φρέσκα λαχανικά, ελαφριές κρεμώδεις σος με τονισμένη οξύτητα. Σερβίρεται στους 10-12ºC.
Terroir / Αμπελώνας
Από επιλεγμένα αμπελοτόπια συνεργαζόμενων αμπελουργών σε περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, όπως η Ημαθία, η Πέλλα και η Γουμένισσα.
Οινοποίηση
Το γλεύκος προέρχεται από την αφαίμαξη των δεξαμενών Merlot. Η ζύμωση λαμβάνει χώρα σε ανοξείδωτες δεξαμενές και χαμηλές θερμοκρασίες 17-19°C ώστε να ενισχυθεί ο αρωματικός χαρακτήρας του κρασιού. Τακτικό batonnage, σε ελαφρές οινολάσπες, 1-2 φορές την εβδομάδα και για περίοδο 5 μηνών προκειμένου να ενισχυθεί ο όγκος του κρασιού.
VIRTUS ET LABOR ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΡ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΙ ΜΠΛΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΟΙΝΟΣ ΚΡΑΣΙ ςΙΝΕ ΞΗΡΟΣ ΜΕΡΛΟ ΜΕΡΛΟΤ MERLOT ROSE ROZE ΡΟΣΕ ΡΟΖΕ ΒΛΕ ΜΠΛΕ ΤΡΑΚΤΕΡ MPLE TRAKTER BLE TRAKTER BLUE 5203888135122