Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ζυμαρικά με θαλασσινά, ελαφριές σαλάτες, τυριά, φρούτα. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελάς, στο νησί της Πάρου.
Οινοποίηση
Προζυμωτική εκχύλιση για 2 ώρες. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε χαμηλές θερμοκρασίες. Σύντομη ωρίμανση στις οινολάσπες του.
ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΜΟΡΑΙΤΙΣ ΜΟΡΑΙΤΗΣ ΠΑΡΟΣ ΑΗΔΑΝΙ ΑΙΔΑΝΙ ΡΟΣΕ ΡΟΖΕ ΜΑΒΡΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΣΕ Δ ΑΙΔΑΝΙ ROSE ROZE MAVRO MABRO MAYRO MORAITHS MORAITIS PAROS KYKLADES PAROS ISLAND ΝΗΣΙ BIO ΒΙΟ 5201250550078