Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει κρέας στη σχάρα, μοσχάρι κοκκινιστό στην κατσαρόλα, ποικιλίες αλλαντικών, σκληρά τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στην ευρύτερη περιοχή στο Θραψανό Πεδιάδος, Ηρακλείου Κρήτης.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή. Ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια.
AGGELAKHS AGGELAKIS AGELAKIS AGELAKHS SYRAH SIRA SIRAX SYRA SYRAX XIROS, ΞΗΡΟΣ, SYRAH, SHIRAZ, ΣΙΡΑΣ, LIATIKO, ΛΙΑΤΙΚΟ, KRITI, KRHTH, AGGELAKIS OINOPOLOIEIO, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΟΙΝΟΠΟΛΟΙΕΙΟ, OINOS, ΟΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΣΥΡΑΗ ΣΙΡΑ ΣΥΡΑ ΣΥΡΑΧ ΣΙΡΑΧ ΘΡΑΨΑΝΟ THRAPSANO URACANO ΜΕΡΛΟΤ ΜΕΡΛΟ MERLOT MERLO KORNHLIA CORNHLIA CORNILIA ΚΟΡΝΗΛΙΑ 5214000332091