Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει κρέας στη σχάρα, μοσχάρι κοκκινιστό στην κατσαρόλα, ποικιλίες αλλαντικών, σκληρά τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στην ευρύτερη περιοχή στο Θραψανό Πεδιάδος, Ηρακλείου Κρήτης.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή. Ωριμάζει σε βαρέλια για 6 μήνες.
AGGELAKHS AGGELAKIS AGELAKIS AGELAKHS XIROS, ΞΗΡΟΣ, KRITI, KRHTH, AGGELAKIS OINOPOLOIEIO, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΟΙΝΟΠΟΛΟΙΕΙΟ, OINOS, ΟΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΘΡΑΨΑΝΟ THRAPSANO URACANO ΜΕΡΛΟΤ ΜΕΡΛΟ MERLOT MERLO ΜΑΤΕΡΙΑ MATERIA 5214000332107