Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει χοιρινό, ψητά κόκκινα κρέατα, πουλερικά στο φούρνο, κυνήγι με κόκκινες σάλτσες, ώριμα τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στην Επανομή Θεσσαλονίκης.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή οινοποίηση. Παλαιώνει για ένα περίπου χρόνο σε δρύινα γαλλικά βαρέλια.
GEROVASILEIOY KTIMA, ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΤΗΜΑ, ERYTHROS, ΕΡΥΘΡΟΣ, XIROS, ΞΗΡΟΣ, SYRAH, SHIRAZ, ΣΙΡΑΖ, MERLOT, ΜΕΡΛΟΤ, LIMNIO, ΛΗΜΝΙΟ, EPANOMI, ΕΠΑΝΟΜΗ, MACEDONIA, MAKEDONIA, OINOS, ΟΙΝΟΣ 5204222575024