Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ψάρια, λευκά κρέατα, ζυμαρικά, θαλασσινά, φρούτα.
Terroir / Αμπελώνας
Στην αμπελουργική ζώνη Δαφνών Ηρακλείου Κρήτης.
Οινοποίηση
Προζυμωτική εκχύλιση για τρεις ώρες, κλασική λευκή οινοποίηση στους 16°C και 20% ζύμωση σε βαρέλια, batonage σε φίνες οινολάσπες για 2 μήνες.
ΑΜΑΡΓΙΩΤΑΚΗ ΑΜΑΡΙΩΤΑΚΗ ΑΜΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ ΑΜΡΙΟΤΑΚΗΣ ΚΡΗΤΗ ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ ΔΑΦΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ AMARGIOTAKIS AMARGIOTAKHS CRETE KRHTH DAFNES HERAKLEIO IRAKLIO WINE ΞΗΡΟΣ LEFKOS XIROS LEYKO LEFKO WHITE DRY XIROS ΩΙΔΙΑΝΟ VIDIANO ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ 5200141560004