Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ψητά κόκκινα κρέατα, αργά μαγειρεμένο αρνί, κατσίκα, Σερβίρεται στους 16-18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνες στον Βατόλακκο Χανίων Κρήτης.
Οινοποίηση
Το Ρωμέικο ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 25°C. Η διαβροχή λαμβάνει χώρα για περίπου 7 ημέρες. Η ζύμωση συνεχίζεται σε χρησιμοποιημένα βαρέλια, όπου το κρασί θα ωριμάσει για 6 μήνες. Το Syrah ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 25°C. Ωριμάζει σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 12 μήνες.
ΝΟΣΤΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΧΑΝΙΑ ΒΑΤΟΛΑΚΟΣ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΚΡΗΤΗ MANOYSAKIS MANOUSAKIS XANIA CHANIA CRETE CRETA DRY XIROS WINE KRASI OINOS VATOLAKOS VATOLAKKOS ΡΟΜΕΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ςΙΝΕ ΡΕΔ KOKKINO ERYUROS ΕΡΥΘΡΟΣ 5200327500145