Η γευσιγνωσία
Φρεσκάδα των εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με λεπτές νότες βουτύρου και βανίλιας, μακρόχρονη επίγευση.
Οι συνδυασμοί
Θαλασσινά, οστρακοειδή, φρέσκα μαλακά λευκά τυριά, φρούτα.
Terroir / Αμπελώνας
Languedoc, Roussillon στην Νοτιοανατολική Γαλλία. Μια ιστορική παράκτια περιοχή στη νότια Γαλλία, που εκτείνεται από την Προβηγκία μέχρι τα Πυρηναία Όρη και τα σύνορα με την Ισπανία. Είναι πλέον μέρος της Occitanie. Η περιοχή είναι ένας σημαντικός παραγωγός κρασιών Vin de Pays d’Oc και των αφρώδη Crémant de Limoux.
Οινοποίηση
Κλασική λευκή. Παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια.
ΜΑΣ MAS JEAN CLAUDE MARTINOLLES, LEFKOS, ΛΕΥΚΟΣ, XIROS, ΞΗΡΟΣ, CHARDONNAY, GALLIKOS , GALLIA GALIA FRANCE ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΣΑΡΝΤΟΝΕ 3760040427584