Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει κρέας μοσχαρίσιο ψητό ή σχάρας, πικάντικη κόκκινη σάλτσα, και ώριμα τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνες στην ευρύτερη περιοχή Παλιανής Ηρακλείου Κρήτης.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή. Ωρίμανση για 4 μήνες στις δεξαμενές με τις οινολάσπες.
CRETE, ΚΡΗΤΗ, ΕΑΣΗ ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ EASH ENVSH HRAKLEIOY KRHTHS AGROTIKVN SYNETAIRISMVN NTOMENIKO ΔΟΜΕΝΙΚΟ ΔΟΜΕΝΙΨΟ NTOMENICO NTOMENIKO ΛΙΑΤΙΚΟ LIATIKO ERYUROS XHROS RED DRY XHROW 5201139517185