Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ψητά, κοκκινιστά, κυνήγι, πικάντικα τυριά, κόκκινες σάλτσες. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στις περιοχές Πεζών Ηρακλείου Κρήτης. Άγιος Βασίλειος, Χουδέτσι, Καλλονή. Υψόμετρο πάνω από 400m, επικλινείς αμπελώνες, αργιλοαμμώδη εδάφη εξαιρετικής στράγγισης, διαμόρφωση κλαδέματος Royat, στρεμματικές αποδόσεις 500-900 kg/στρέμμα.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή οινοποίηση σε ελεγχόμενα χαμηλές θερμοκρασίες εκχύλισης μακράς διάρκειας. Ωρίμανση για 12 μήνες σε νέα γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια των 225lt. και 300lt.
MIRAMPELOS MIRAMPELOS MIRAMBELOS MYRAMPELOS MYRAMBELOS MEDITERRA MEDITERA KOTSIFALI MATHLARI MANDHLARI MANTILARI MANDILARI PEZA KOYNABOI KOUNABOI KOYNAVOI KOYNABOI ERYTHROS XIROS RED DRY WINE ERYUROS ΜΥΡΑΜΠΕΛΟΣ ΜΥΡΑΜΒΕΛΟΣ ΜΕΔΙΤΕΡΡΑ ΜΕΔΙΤΕΡΑ ΜΕΝΤΙΤΕΡΑ ΜΕΝΤΙΤΕΡΡΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΙΑ ΜΑΝΤΗΛΑΡΙΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΙ ΜΑΝΤΗΛΑΡΙ ΠΕΖΑ ΚΟΥΝΑΒΟΙ 5201180145023