Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει θαλασσινά, όστρακα, ζυμαρικά με λευκές σάλτσες, λευκά κρέατα, σαλάτες. Σερβίρεται στους 9-11ºC.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνες στην Κοκκινόγεια Δράμας, στις παρυφές του όρους Φαλακρού.
Οινοποίηση
Η εφαρμογή του τρύγου κατά τη διάρκεια της νύκτας, τη στιγμή που τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητα, έχει σαν σκοπό τη διατήρηση του δυναμικού της κάθε ποικιλίας. Η προζυμωτική εκχύλιση σε χαμηλή θερμοκρασία, η πίεση σε χαμηλές τιμές και η ζύμωση σε ελεγχόμενες συνθήκες, βοηθούν στην εξαγωγή του δυναμικού αυτού. Ο οίνος έπειτα παραμένει για τρεις μήνες με τις λάσπες του, οι οποίες του προσδίδουν όγκο στο στόμα.
PAYLIDHS PAYLIDIS ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΤΗΜΑ ΔΡΑΜΑ ΤΗΕΜΑ ΘΕΜΑ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΑΣΣΥΡΤΙΚΟ ΣΑΘΩΙΓΝΟΝ ΒΛΑΝΨ ΣΕΒΙΝΙΟΝ ΜΠΛΑΝΚ ΟΙΝΟΣ ΚΡΑΣΙ ΞΗΡΟΣ ΣΕΨ THEMA PABLIDHS PAVLIDIS PAVLIDHW THEMA UEMA SAUVIGNON BLANK ASYRTIKO ASSYRTIKO WHITE DRY WINE OINOS XIROS LEFKOS 5200104241018