Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ψάρια, λευκά κρέατα, ζυμαρικά, θαλασσινά, φρούτα, ως απεριτίφ. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνες στην αμπελουργική ζώνη των Δαφνών Ηρακλείου Κρήτης.
Οινοποίηση
Προζυμωτική εκχύλιση για 3 ώρες, ακολουθεί κλασική λευκή οινοποίηση στους 16°C. Διακοπή της ζύμωσης με ψύξη στο επιθυμητό επίπεδο σακχάρων.
ΚΑΠΕΤΑΝΝΙΣΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΑ KAPETANNISA KAPETANISSA amargiotakis winery dafnes oinos krasi wine rose roze demi sec hmixiros imixiros hmiglykos imiglikos hmiglykos crete krhth mosxto muscat moschato spinas liatiko liatico ΔΑΦΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΛΙΑΤΙΚΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΠΙΝΑΣ ΑΜΑΡΓΙΟΤΑΚΗΣ ΑΜΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΑ ΚΑΠΕΤΑΝΝΗΣΑ ΚΑΠΕΤΑΝΗΣΑ ΚΑΠΕΤΑΝΝΙΣΑ KAPETANISA KAPETANNISA KAPETANHSA KAPETANNHSA ΚΑΠΕΤΑΝΗΣΣΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΑ CAPETANISSA KAPETANHSSA KAPETANHSA KAPETANISA 5200141560042