Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει κρέας μπάρμπεκιου, βρασμένο κρέας, πλούσια πιάτα. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνες στον Βατόλακκο Χανίων Κρήτης. Διαμόρφωση αμπελώνα γραμμικός σε διπλό κορδόνι Royat. Ο τρύγος γίνεται ξεχωριστά από τις 15 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή οινοποίηση σε ανοιχτούς δρύινους κάδους και ελεγχόμενη θερμοκρασία. Παλαιώνει σε νέα δρύινα βαρέλια, 75% γαλλική βελανιδιά, 25% αμερικάνικη, άνω των 12 μηνών.
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΧΑΝΙΑ ΒΑΤΟΛΑΚΟΣ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΚΡΗΤΗ MANOYSAKIS MANOUSAKIS XANIA CHANIA CRETE CRETA DRY XIROS WINE KRASI OINOS VATOLAKOS VATOLAKKOS ΕΡΥΘΡΟΣ ςΙΝΕ ΡΕΔ KOKKINO ERYUROS ΕΡΥΘΡΟΣ MOYRBERT ΜΟΥΡΒΕΡΝΤ ΜΟΥΡΒΕΡΤ ΝΟΣΤΟΣ NOSTOS 5200327500039