Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει πιάτα Ασιατικής κουζίνας καθώς και γεύμα με πάπια, κοτόπουλο και κόκκινο κρέας.
Terroir / Αμπελώνας
Βιολογικοί αμπελώνες στην περιοχή της Νάουσας.
Οινοποίηση
Η ζύμωση σε τσιμεντένιες δεξαμενές τριών τόνων (σε σχήμα τουλίπας) και μικρότερου ποσοστού σε ανοιχτά βαρέλια (500 λίτρων) δημιουργεί την επιθυμητή πολυπλοκότητα στο κρασί μας, ενώ ένα μέρος αυτού (5% – 8%) ζυμώνει με τα στέμφυλα. Η παλαίωση διαρκεί 10 μήνες σε πήλινο αμφορέα μαζί με τις οινολάσπες και το κρασί εμφιαλώνεται χωρίς φιλτράρισμα με στόχο τη διατήρηση της φινέτσας και του αυθεντικού χαρακτήρα του.
ΕΡΥΘΡΟΣ, RED, ERITHROS, DRAMA, ΔΡΑΜΑ, OENOPS, ΚΑΡΑΤΖΑΣ, KARATZAS, XINOMAVRO, ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ, DOTS, VEGAN, 5214000612056